Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Ένα ακόμα κρούσμα στο πρώην δημαρχείο Υμηττού του δήμου Δάφνης-Υμηττού 10-11-2020 - Καταγγελίες τις αντιπολίτευσης για ελλιπή μέτρα προστασίας στον Δήμο




Μετά το θετικό κρούσμα σε αιρετό του δήμου Δάφνης-Υμηττού στο δημαρχείο Υμηττού, ένα ακόμα κρούσμα επιβεβαιώνεται σε υπάλληλο αυτή τη φορά του δήμου.

Ακολούθησε καταγγελία του ανεξάρτητου δημοτικού συμβούλου κου Αργιανά Δημήτριου για ελληπή μέτρα προστασίας στα γραφεία του δήμου καθώς και επιλεκτικά τεστ σε λίγους και όχι σε όλους τους υπαλλήλους του δήμου.



Η ανακοίνωση του Δήμου Δάφνης-Υμηττού έχει ως εξής:
"Ενημερωθήκαμε για επιβεβαιωμένο κρούσμα covid-19 σε υπάλληλο του νομικού προσώπου Κοινωνικής Πολιτικής που εργάζεται στο κτίριο του πρώην Δημαρχείου Υμηττού.                                                
Ως εκ τούτου, για σήμερα 10/11/2020 όλες οι υπηρεσίες που στεγάζονται στο κτίριο του πρώην Δημαρχείου Υμηττού θα παραμείνουν κλειστές ώστε να πραγματοποιηθεί απολύμανση και όλοι οι εργαζόμενοι να προβούν σε προληπτικό test covid.

Ευχόμαστε πλήρη και ταχεία ανάρρωση στον/στην υπάλληλο.
Γραφείο Δημάρχου
10.11.2020"

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια