Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Δάφνη - Υμηττός, Πόλη Φωτεινή Δελτίο Τύπου σχετικά με το 2ο lockdown - 7/11/2020

 


Για δεύτερη φορά μετά το πρώτο καθολικό απαγορευτικό ελεύθερης κίνηση μας η χώρα δοκιμάζετε ξανά από τον covid-19.
Το lockdown που ξεκινάει από σήμερα Σάββατο 7 Νοεμβρίου, και με αφορμή τις εξελίξεις σε κρούσματα που συμβαίνουν και στο δήμο μας, ως δημοτική παράταξη θεωρούμε ότι η διοίκηση του δήμου οφείλει να συγκαλέσει έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο, προκειμένου να μας ενημερώσει για το σχεδιασμό που υπάρχει μέσα από τις κρατικές οδηγίες και κύρια να εξετάσουμε ως συμβούλιο πρωτοβουλίες που θα μπορούσαν να στηρίξουν άμεσα συμπολίτες μας καθώς και τις τοπικές επιχειρήσεις και πρώτα της εστίασης που δοκιμάζονται σκληρά για μια ακόμη φορά.

Η πλήρη απαξίωση στην ενημέρωση των δημοτικών παρατάξεων που εκπροσωπούν το δήμο και η λειτουργία του δημοτικού συμβουλίου στη λογική της λογιστικής διεκπεραίωσης δεν δίνει ελπίδα, δεν δίνει ανάσα σε αυτή τη δύσκολη καθημερινότητα για όλους.

Ο δήμος μας χρειάζεται περισσότερο από ποτέ μια διαφορετική αντίληψη πέρα από τη στεγνή λογιστική διαχείριση.

Ευχόμαστε περαστικά σε όσους νοσούν και όχι μόνο από τον covid-19 μην ξεχνάμε ότι δοκιμάζονται ακόμα πιο έντονα και όσοι νοσούν από άλλες ασθένειες από τα περιοριστικά μέτρα.

Ευχόμαστε δύναμη και υπομονή σε κάθε οικογένεια που αναστέλλεται η εργασία των μελών της για μια ακόμη φορά.

Βιώνουμε μια εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση και οι συνέπειες της σίγουρα δεν θα περάσουν μόνο με ευχές και νουθεσίες.
Χρειάζεται περισσότερο από κάθε άλλη φορά κάθε αιρετός εκπρόσωπος να σκεφτεί και να εργαστεί πέρα και πάνω από τα όποια στενά κομματικά πλαίσια, πέρα και πάνω από τα όποια προσωπικά συμφέροντα του.

Η κοινωνία μας δοκιμάζεται σκληρά εδώ και μια δεκαετία και αυτό που βιώνουμε το τελευταίο χρόνο βαραίνει ακόμη πιο επικίνδυνα της αντοχές του κοινωνικού ιστού.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια