Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


ΦΕΔΥ ΑΡΓΟΣ Δάφνης-Υμηττού : Συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για τους συνανθρώπους μας και τα ζώα στις πληττόμενες από τη φωτιά περιοχές

 Ο Φιλοζωικός Σύλλογος Εθελοντών Δάφνης-Υμηττού «ΦΕΔΥ ΑΡΓΟΣ», προκειμένου να συνδράμει τόσο τους συνανθρώπους μας όσο και τους φιλοζωικούς συλλόγους που δίνουν μάχη με τη φωτιά στο Σχίνο Κορινθίας, συγκεντρώνει είδη πρώτης ανάγκης (νερά, ξηρά τροφή, φάρμακα, παλιά ρούχα, γάζες, φυσικοί οροί, οροί ματιών, κρέμες εγκαυμάτων).

Ημέρα & Σημεία συγκέντρωσης : Σάββατο 9:00-13:00 στην πλατεία δημαρχείου Δάφνης, και στο 41 Street Cafe Ymittos στον Υμηττό.

Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση:

Ανακοίνωση για τις πυρόπληκτες περιοχές

Με θλίψη και στεναχώρια παρακολουθούμε τις καταστροφές που λαμβάνουν χώρα λόγω της δασικής πυρκαγιάς στην ευρύτερη περιοχή της Κορίνθου και Δυτικής Αττικής.

Για το λόγο αυτό σαν φιλοζωικός σύλλογος αποφασίσαμε να μαζέψουμε είδη πρώτης ανάγκης (νερά, ξηρά τροφή, φάρμακα, παλιά ρούχα, γάζες, φυσικοί όροι, όροι ματιών, κρέμες εγκαυμάτων), έτσι ώστε να συνδράμουμε τους συνανθρώπους μας όσο και τους φιλοζωικός συλλόγους της περιοχής που δίνουν και θα συνεχίσουν δίνουν τεράστιο αγώνα να βοηθήσουν τα ζωάκια της περιοχής.

Σας καλούμε, να προσφέρει ο καθένας ότι μπορεί, ώστε να συγκεντρώσουμε τα είδη πρώτης ανάγκης αυτό το Σάββατο 9:00-13:00 στην πλατεία δημαρχείου Δάφνης, και στο 41 Street Cafe Ymittos στον Υμηττό. Όποιος δεν έχει δυνατότητα να τα φέρει μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας και θα περάσουμε εμείς να τα παραλάβουμε.

Φόρμα φιλοξενίας πυρόπληκτων ζώων για να έχουμε σε ετοιμότητα φιλοξενίες όταν χρειαστεί. Θα τη βρείτε εδώ: https://cutt.ly/kb3t4lI

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια