Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


ΣΒΑΚ δήμου Δάφνης-Υμηττού στάδια Α΄- Β΄- Γ΄ (Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας) Δήμου Δάφνης – Υμηττού

 

Αυτές τις μέρες ολοκληρώνεται το Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ) στον δήμο Δάφνης-Υμηττού, χωρίς ουσιαστικά οι δημότες και κάτοικοι της πόλης να έχουν συμμετάσχει σε μια τόσο σημαντική διαδικασία για το μέλλον τους. 

Πριν από λίγες μέρες αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα του δήμου τα σχετικά έγγραφα από τα 3 στάδια με την επισήμανση ότι μπορούν οι πολίτες να υποβάλλουν τυχόν σχόλια/ παρατηρήσεις/ προτάσεις σχετικά με το Τελικό Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ) του Δήμου Δάφνης – Υμηττού, χωρίς να αναφέρεται κάποια συγκεκριμένη καταληκτική ημερομηνία.

Διαβάστε ολόκληρο το σχετικό δελτίο τύπου του δήμου Δάφνης-Υμηττού :

«Στο πλαίσιο της Δημόσιας Διαβούλευσης του Τελικού Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ) του Δήμου Δάφνης – Υμηττού, παρατίθενται ακολούθως τα Στάδια Α’, Β’ και Γ’ του ΣΒΑΚ.

Παρακαλούμε όπως καταθέσετε στο Πρωτόκολλο του Δήμου (υπόψη της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών) τυχόν σχόλια/ παρατηρήσεις/ προτάσεις σχετικά με το Τελικό Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ) του Δήμου Δάφνης – Υμηττού.»

Κατεβάστε το στάδιο Α΄ εδώ

Κατεβάστε το στάδιο Β΄ εδώ

Κατεβάστε το στάδιο Γ΄ εδώ

Κατεβάστε τους χάρτες για το στάδιο Α΄εδώ


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια