Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Αγώνες Σκύλων στο Θέατρο Βράχων από τη Φιλοζωική Επιτροπή του Δήμου Δάφνης-Υμηττού 6-7 Ιουλίου 2024

Ο Δήμος Δάφνης – Υμηττού και η Πενταμελής Επιτροπή του Δήμου, για πρώτη φορά, συμμετέχουν στη διοργάνωση και τον συντονισμό ενός από τους μεγαλύτερους ελληνικούς αγώνες σκύλων, το Dog Agility, σε συνεργασία με τον Νικιφόρο Ορφανάκο, εκπαιδευτή και πρωταθλητή Ελλάδος και παγκόσμιων διαγωνισμών Dog Agility επί σειρά ετών.

Κριτές της διοργάνωσης θα είναι οι διακεκριμένοι σε παγκόσμιο και πανελλαδικό επίπεδο εκπαιδευτές και προπονητές Αgility, Vittorio Papavero , Chrysoula Chasapi  και Emilia Tziliou.

Σας προσκαλούμε να έρθετε και να παρακολουθήσετε το καταπληκτικό αυτό θέαμα και να γνωρίσετε τον κόσμο του Dog Agility! 

Το Dog Agility είναι ένα άθλημα για τον σκύλο αλλά και για τη συνεργασία με τον εκπαιδευτή του, που υπάρχει στην Ελλάδα για περίπου 10 χρόνια.

Είναι ένα σπορ για σκύλους, στο οποίο ο εκπαιδευτής μέσω της φωνής του και συγκεκριμένων κινήσεων του σώματός του, καθοδηγεί τον σκύλο σε μια σειρά από εμπόδια, με βασικό κριτήριο τον χρόνο και την ακρίβεια, και με την προϋπόθεση να μην ακουμπήσει ούτε τον σκύλο ούτε τα εμπόδια.

Παρακολουθώντας τους αγώνες, θα κατανοήσετε τον τρόπο που λειτουργεί το άθλημα, πώς μπορεί ένας σκύλος να λάβει μέρος σε έναν τέτοιο αγώνα, όπως και να εκπαιδευτεί σε μεγάλες ταχύτητες με ακαταμάχητη ακρίβεια. 

Η διοργάνωση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Κυνολογικός Όμιλος Ελλάδος - The Kennel Club of Greece (Κ.Ο.Ε.)!

Σας περιμένουμε για να παρακολουθήσουμε μαζί τους ξεχωριστούς και φανταστικούς αυτούς αγώνες των τετράποδων φίλων μας!

Φιλοζωική Επιτροπή Δήμου Δάφνης-Υμηττού

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια