Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Πρόβλημα Εθ. Μακαρίου στη Δάφνη - ΟΑΣΑ: "Στην αδυναμία του δήμου Δάφνης-Υμηττού να εφαρμόσει τις προτεινόμενες κυκλοφοριακές αλλαγές οφείλεται η αλλαγή της Λεωφορειακής Γραμμής 218"

Τον δήμο Δάφνης-Υμηττού δείχνει ως υπεύθυνο για την αλλαγή του δρομολογίου της γραμμής 218 σύμφωνα με επιστολή του προς πολίτες ο ΟΑΣΑ.
 
Ο ΟΑΣΑ με επιστολή του ζήτησε από τον Δήμο Δάφνης-Υμηττού να μεριμνήσει άμεσα για
την επίλυση του προβλήματος, τοποθετώντας πλαστικούς οριοδείκτες (κολωνάκια) και ρυθμιστική
πινακίδα Ρ-40 (απαγορεύεται η στάση/στάθμευση) εκατέρωθεν του οδοστρώματος στο συγκεκριμένο
τμήμα της οδού Εθνάρχου Μακαρίου, ενημερώνοντας παράλληλα ότι, εάν το πρόβλημα δεν λυνόταν
άμεσα, η Υπηρεσία θα έπρεπε να προβεί αναγκαστικά σε τροποποίηση της διαδρομής της
λεωφορειακής γραμμής 218, περιγράφοντας τη σημερινή διαδρομή της γραμμής.
Μετά την πάροδο εύλογου χρονικού διαστήματος και δεδομένου ότι δεν υπήρξαν ενέργειες
αποκατάστασης από τον Δήμο Δάφνης-Υμηττού για το συγκεκριμένο θέμα ενώ τα προβλήματα συνεχίζονταν καθημερινά, ο ΟΑΣΑ προχώρησε στην προσωρινή εφαρμογή της προαναφερθείσας τροποποίησης της διαδρομής της λεωφορειακής γραμμής 218, ώστε να μη διέρχεται από την οδό Εθν. Μακαρίου, έως ότου λυθεί το πρόβλημα.
Ο δήμαρχος Δάφνης-Υμηττού κος Τσιλίφης Νικόλαος σε σχετικές ερωτήσεις της αντιπολίτευσης στο δημοτικό συμβούλιο Δάφνης-Υμηττού ανέφερε ότι δεν είναι εφικτές οι παραπάνω λύσεις που προτείνει ο ΟΑΣΑ και ότι θα πραγματοποιηθεί κυκλοφοριακή μελέτη στην περιοχή, με πιο πιθανό σενάριο τη μονοδρόμηση της Εθ. Μακαρίου.
 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια