Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Δήμος Δάφνης-Υμηττού: Ανακοίνωση για την πρόσληψη προσωπικού καθαριότητας σχολικών μονάδων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου

Ο Δήμος Δάφνης-Υμηττού ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά σαράντα (40) ατόμων για την καθαριότητα σχολικών μονάδων.

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν τη συνημμένη αίτηση και να την υποβάλουν είτε ηλεκτρονικά στην ακόλουθη διεύθυνση prokirikseis@dafni-ymittos.gov.gr είτε αυτοπροσώπως είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, στο  γραφείο Πρωτoκόλλου της υπηρεσίας μας στην ταχυδρομική διεύθυνση Έλλης 16 & Κανάρη, Τ.Κ. 17235, Δάφνη. 

Μαζί με την αίτηση υποβάλλονται υποχρεωτικά τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για την απόδειξη των προσόντων, των λοιπών ιδιοτήτων τους και της εμπειρίας. Διόρθωση ή συμπλήρωση των αιτήσεων καθώς και αντικατάσταση ή κατάθεση επιπλέον δικαιολογητικών, επιτρέπεται μόνο μέχρι τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία επιλογής.

Η αίτηση συμμετοχής, που θα υποβληθεί ηλεκτρονικά, πρέπει απαραιτήτως να εμφανίζεται  υπογεγραμμένη, με φυσική υπογραφή. Γενικά, ανυπόγραφες αιτήσεις δεν θα γίνονται δεκτές. 

Κατεβάστε την ανακοίνωση με ΑΔΑ εδώ

Κατεβάστε το παράρτημα 2 εδώ

Κατεβάστε την υπεύθυνη δήλωση υποψηφίου εδώ

  • Η υποβολή των αιτήσεων θα γίνεται ηλεκτρονικά στο prokirikseis@dafni-ymittos.gov.gr, ή με φυσική παρουσία στο γραφείο Πρωτοκόλλου.
  • Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων θα είναι από 18/7/2024 έως 29/7/2024.

Ολόκληρη η ανακοίνωση

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια