Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


ΝΕΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ εγγραφών με VOUCHER στους Παιδικούς, Βρεφικούς και Βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου Δάφνης-Υμηττού μέσω του προγράμματος ΕΣΠΑ, για το Σχολικό Έτος 2024 – 2025

 

Διαδικασία εγγραφής μέσω voucher (ΕΣΠΑ) στους Βρεφικούς – Βρεφονηπιακούς και Παιδικούς Σταθμούς

για το Σχολικό Έτος 2024 – 2025 (update 19.08.2024)

Αγαπητοί γονείς.

Σύμφωνα με την ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ «Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξή τους στην προσχολική εκπαίδευση καθώς και για τη πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης» Περιόδου 2024-2025 και μετά την από την Ανακοίνωση της 14ης Αυγούστου 2014 της ΕΕΤΑΑ, οι Οριστικοί Πίνακες Αποτελεσμάτων θα ανακοινωθούν στις 19/8/2024 στην ηλεκτρονική σελίδα www.eetaa.gr.

Η διαδικασία υποβολής αίτησης εγγραφής μέσω voucher (ΕΣΠΑ) στους Βρεφικούς – Βρεφονηπιακούς και Παιδικούς Σταθμούς για το Σχολικό Έτος 2024 – 2025 για το Δήμο Δάφνης – Υμηττού είναι :

Θα αποστείλετε mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση voucher24@dafni-ymittos.gov.gr τα ακόλουθα αρχεία, στο χρονικό διάστημα από 19/08 έως 25/08/2024 (η καταληκτική ημερομηνία αποστολής ενδέχεται να αλλάξει με απόφαση της ΕΕΤΑΑ, οπότε θα ενημερωθείτε με νέα ανακοίνωση).

Στο mail θα επισυνάψετε :

Α. Έντυπο κατάθεσης voucher που θα βρείτε συνημμένο στην παρούσα.

Β. Αποδεικτικό μοριοδότησης voucher:

Για τη λήψη της σελίδας των μορίων από υπολογιστή => πατήστε ctrl και P. Στο νέο παράθυρο που θα ανοίξει στην επιλογή εκτυπωτή θα επιλέξετε Αποθήκευση σε PDF και στη συνέχεια θα πατήσετε το κουμπί Aποθήκευση.

Για τη λήψη της σελίδας των μορίων από κινητό τηλέφωνο => θα κάνετε λήψη στιγμιότυπου οθόνης (screenshot).

Γ. Το voucher => Για τη λήψη του voucher θα πατήσετε το κουμπί Εκτύπωση voucher και θα γίνει η λήψη του αρχείου σε μορφή PDF.

Δ. Πιστοποιητικό Οικογενειακής Kατάστασης.

Ε. Ένα εκ των τριών: Βεβαίωση Μονίμου Κατοικίας ή Λογαριασμός ΔΕΚΟ (νερό, ρεύμα, φυσικό αέριο, σταθερό τηλέφωνο) ή Μισθωτήριο Συμβόλαιο.

Τα παραπάνω αρχεία θα τα αποστείλετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση voucher24@dafni-ymittos.gov.gr . Αν κάνετε πολλαπλή αποστολή το έντυπο κατάθεσης voucher δεν θα ληφθεί υπόψη.

Μετά την αποστολή των παραπάνω αρχείων (πέντε συνολικά) στην ηλεκτρονική διεύθυνση voucher24@dafni-ymittos.gov.gr και εφόσον κατοχυρώσετε θέση σε σταθμό του Δήμου Δάφνης – Υμηττού, θα λάβετε την πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου 2024 ενημερωτικό mail από την κεντρική μας υπηρεσία για τη σύναψη σύμβασης με τον Φορέα μας.

Σας εφιστούμε την προσοχή για τυχόν αλλαγές σχετικά με τις ημερομηνίες που έχει ανακοινώσει η ΕΕΤΑΑ και ειδικότερα για την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων στις 19/08/2024. Σε περίπτωση που υπάρξει οποιαδήποτε αλλαγή θα σας ενημερώσουμε με νέα ανακοίνωση.  

Οι Σταθμοί του Τμήματος Προσχολικής Αγωγής είναι:

ΣΤΑΘΜΟΙΤΜΗΜΑΤΑΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
2ος Βρεφονηπιακός ΣταθμόςΒρεφικό-ΝηπιακόΑλεξανδρείας 34, Δάφνη
  4ος  Παιδικός ΣταθμόςΝηπιακόΣτρατονίκης 27, Υμηττός
  5ος Βρεφικός ΣταθμόςΒρεφικόΣτρατονίκης 27, Υμηττός
6ος  Βρεφονηπιακός ΣταθμόςΒρεφικό-ΝηπιακόΑμαλθείας 27 Κερασούντος, Υμηττός
7ος  Βρεφονηπιακός ΣταθμόςΒρεφικό-ΝηπιακόΠλούτωνος 22 & Βότση, Χαραυγή

Σημειώσεις:

  1. Τα βρέφη εγγράφονται σε βρεφικό τμήμα με συμπληρωμένους τους 12 μήνες την 31η Αυγούστου 2024 και έως 30 μηνών με ημερομηνία γέννησης από 1/3/2022 έως 31/8/2023. Τα βρέφη πρέπει να έχουν συμπληρώσει τον 12ο μήνα ημερολογιακά, προκειμένου να ξεκινήσουν στο Σταθμό.
  2. Τα νήπια εγγράφονται σε νηπιακό (παιδικό) τμήμα με ημερομηνία γέννησης από 1/1/2021 έως 28/2/2022.
  3. Στους Σταθμούς που οι διαθέσιμες θέσεις μέσω ΕΣΠΑ είναι περισσότερες από τα voucher που θα κατατεθούν, αυτά θα γίνουν δεκτά στο σύνολό τους.
  4. Στους Σταθμούς που οι διαθέσιμες θέσεις είναι λιγότερες από τα voucher που έχουν κατατεθεί, θα γίνει προτεραιοποίηση με βάση τα μόρια του κάθε voucher.
  5. Θέσεις σε σταθμούς του Τμήματος Προσχολικής Αγωγής, είτε μέσω των αιτήσεων του Δήμου, είτε μέσω voucher, δίδονται σε ετεροδημότες (με κατοικία εκτός των διοικητικών ορίων του Δήμου Δάφνης – Υμηττού), κατόπιν της εξάντλησης του πίνακα Δημοτών και Κατοίκων, σύμφωνα με την Απόφαση 91/2024 του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Δάφνης – Υμηττού.
  6. Επισημαίνεται ότι η αποστολή voucher δεν αποτελεί κατοχύρωση θέσης. Εάν η σειρά υποψήφιων βρεφών – νηπίων στον πίνακα κατάταξης υπερβαίνει τη δυναμικότητα του σταθμού της 1ης επιλογής, θα εξεταστεί η δυνατότητα εξυπηρέτησης σε κενές θέσεις άλλων σταθμών της επιλογής σας.

Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής

Ανδριάνα Μαγγίτα

Κατεβάστε και δείτε την ανακοίνωση εδώ

Κατεβάστε και δείτε το έντυπο κατάθεσης VOUCHER εδώ

Κατεβάστε και δείτε την ανακοίνωση παράτασης της ΕΕΤΑΑ εδώ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια