Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Δωρεάν Βιωματικό Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών σε συνεργασία με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό

Ο Δήμος Δάφνης-Υμηττού, σε συνεργασία με τα Δημοτικά Ιατρεία, το ΚΕΠ Υγείας και τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, διοργανώνει ένα τρίωρο ΔΩΡΕΑΝ βιωματικό σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών, ανοιχτό για όλους, τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2024, στις 18:00. Το σεμινάριο είναι δωρεάν και τους ενδιαφερόμενους.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί υπό την καθοδήγηση του εκπαιδευτή Πρώτων Βοηθειών κ. Γεωργίου Μόσχοβου και θα καλύψει τις εξής ενότητες:

  • Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ)
  • Αντιμετώπιση Πνιγμονής
  • Θέση Ανάνηψης

Η εκπαίδευση σε βασικές Πρώτες Βοήθειες είναι ζωτικής σημασίας για κάθε πολίτη, καθώς σε στιγμές κρίσης μπορεί να σώσει μια ζωή. Με τις κατάλληλες γνώσεις και τεχνικές, όπως η ΚΑΡΠΑ ή η αντιμετώπιση πνιγμονής, οι συμμετέχοντες θα μπορούν να αντιδράσουν άμεσα και αποτελεσματικά, προσφέροντας βοήθεια σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης, μέχρι την άφιξη εξειδικευμένης ιατρικής φροντίδας.

Η συμμετοχή στο σεμινάριο είναι μια μοναδική ευκαιρία για να μάθετε πρακτικές και σωτήριες τεχνικές, οι οποίες μπορεί να κάνουν τη διαφορά σε κρίσιμες καταστάσεις.

Χώρος Διεξαγωγής: Αίθουσα Εκδηλώσεων πρώην Δημαρχείο Υμηττού (Πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου 1).

Ημερομηνία: Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2024

Ώρα: 18:00

Είσοδος ελεύθερη

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με τα Δημοτικά Ιατρεία στο τηλ. 210 9769598, ώρες 08:30 – 15:00 καθημερινά.

Σώζουμε ζωές με γνώση και δράση!


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια