Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Εργαστήρι Παραδοσιακών & Λαϊκών Χορών του Δήμου Δάφνης-Υμηττού

Το Εργαστήρι Παραδοσιακών Xορών ξεκίνησε τη δράση του εδώ και 4 δεκαετίες, περίπου, έχοντας ως στόχο να θυμηθούν οι παλιότεροι και να μάθουν οι νεότεροι τα ήθη και τα έθιμα του τόπου μας!

Το 2011 με τη συνένωση των δήμων, έγινε μια νέα αρχή και πάνω στις στέρεες βάσεις των προηγούμενων χρόνων χτίστηκε το Εργαστήρι Παραδοσιακών & Λαϊκών Χορών με τη μορφή που έχει σήμερα.

Tο Εργαστήρι Παραδοσιακών & Λαϊκών Χορών του Δήμου Δάφνης-Υμηττού έχει πλούσια πολιτιστική δραστηριότητα, έχοντας λάβει μέρος σε ποικίλες εκδηλώσεις, φεστιβάλ παραδοσιακών χορών και σε τηλεοπτικές εκπομπές.

Κάθε χρόνο με οδηγό την αγάπη στην παράδοση και τον πολιτισμό του τόπου μας και έχοντας ως στόχο τη διάσωση και τη διάδοση  της πολιτιστικής και πολιτισμικής μας κληρονομιάς, το Εργαστήρι Παραδοσιακών & Λαϊκών Χορών υποδέχεται τα μέλη του με χαμόγελο καρδιάς, αφήνοντας στον χορό να σμιλέψει μία μοναδική σχέση γιατί… “χορός είναι πάνω από όλα οι σχέσεις μας”.

Το Εργαστήρι Παραδοσιακών Χορών του Δήμου Δάφνης-Υμηττού στεγάζεται στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου μας και απευθύνεται σε παιδιά, εφήβους και ενήλικες. Λειτουργούν τμήματα αρχαρίων και προχωρημένων.

Διευθυντής:

Αθηνά Δεληκωνσταντίνου

Τηλέφωνα:

210 97 07 681 | 6977804245

Email:

opady@dafni-ymittos.gov.gr

Διεύθυνση: Ηλιουπόλεως 120, Δάφνη

Χοροδιδάσκαλος: Δημήτρης Μαρκαντώνης



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια