Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


ΣΥΡΙΖΑ Δάφνης-Υμηττού για την έξωση αθλούμενων και σωματείων από το δημοτικό στάδιο Υμηττού

Στον Δήμο με το λιγότερο πράσινο ανά κάτοικο στην Ευρώπη, 

Στον Δήμο με τους λιγότερους χώρους Άθλησης στο Λεκανοπέδιο, η Δημοτική Αρχή δεν δίνει Άδεια Λειτουργίας στο μοναδικό -αν και παρατημένο χρόνια -από τις Συντηρητικές Διοικήσεις του Ενιαίου Δήμου μας Δημοτικό Γήπεδο ποδοσφαίρου, αφήνοντας τα αθλητικά σωματεία της πόλης μας χωρίς έδρα και σε αγωνία χιλιάδες παιδιά και γονείς που αθλούνται εκεί. 

Παρότι είχε προειδοποιήθει , παρότι είχε προτάσεις από την Αντιπολίτευση για να λυθεί το θέμα ….. εκείνη αδρανεί.

Κρύβεται πίσω από τις Τεχνικές Υπηρεσίες, ενώ προβάλει και το ιδιοκτησιακό ως δικαιολογία παρότι η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και ο ίδιος ο Πρωθυπουργός μαζί με τον νυν Περιφερειάρχη, πέρσι προεκλογικά και όταν είχε βγει η σχετική απόφαση του Αρείου Πάγου για τον Λόφο Κοπανα, είχαν δεσμευτεί ότι θα λυθεί το θεμα με ανταλλαγή στους προσφεύγοντες και θα αποδοθεί ο χώρος στους Δημότες Δάφνης Υμηττού και Βύρωνα. 

Ένα χρόνο και κάτι μετά, τίποτα βέβαια δεν έχει γίνει προς την κατεύθυνση αυτή και τώρα ερχόμαστε αντιμέτωποι και με την μη αδειοδότηση του γηπέδου από την Δημοτική Αρχή .

Σωματεία,  Αθλητές, Προπονητές, Γονείς και Παιδιά του Δήμου μας βρίσκονται σε απόγνωση.

Δεν πάει άλλο. 

Μετά την διακοπή της Λεωφορειακής Γραμμής 218 στη Δάφνη, 

Μετά τη μη Αδειοτηση και Διακοπή Λειτουργίας του 3ου Βρεφονηπιακου Σταθμου στη Δάφνη που επίσης είχε προειδοποιηθεί εγκαίρως από την Αντιπολίτευση ,

Μετά το χάος που επικρατεί σε όλους τους βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου μας και το αδιέξοδο που βρίσκονται δεκάδες γονείς,

Τώρα, ακριβώς το ίδιο επιχειρεί και στο Δημοτικό Γήπεδο Υμηττού. 

Σε έναν Δήμο που είχε την τύχη να έχει   Προοδευτικούς Δημάρχους σαν τον αείμνηστο Κώστα Σάκκο και Ανδρέα Λεντάκη στον Υμηττό και τον Εμβληματικό Χρήστο Μιχαλόπουλο στη Δάφνη.

Δήμαρχοι οι οποίοι έμπαιναν μπροστά και υπεράσπιζαν τα δίκαια των Δημοτών τους και έδιναν λύσεις. 

Καλούμε έστω και τώρα, την ύστατη στιγμή τη Δημοτική Αρχή, να φερθεί αναλόγως  όπως επιβάλλεται να πράττουν οι Δημοτικοι Άρχοντες.

Οι Οργανώσεις Μελών ΣΥΡΙΖΑ Δάφνης και Υμηττού στηρίζουν και καλούν τα μέλη  και τους φίλους του Κόμματος να συμμετέχουν στην δίκαιη συγκέντρωση- Διαμαρτυρία της Επιτροπής Αγώνα των Σωματείων και Δημοτών του δήμου μας, την Παρασκευή 13/9/2024 στις 19:00 στο Δημοτικό Γήπεδο Υμηττού, τα οποία  ζητούν να λυθεί άμεσα το θέμα και να δωθεί από τη Δημοτική Αρχή επιτέλους η άδεια λειτουργίας του γηπέδου , όπως ακριβώς έγινε και στον γειτονικό Δήμο του Βύρωνα.

Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Δάφνης και Υμηττού






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια